SAMFUND - ORGANISATION - FORRETNING


Juridisk, forretningsmæssig og organisatorisk rådgivning og facilitering.

Om JURBE§T

Trine Jordahn-Nielsen

Direktør & Stifter


Cand. Jur. fra Københavns Universitet, ledelses- og bestyrelsesuddannet med 20+ års erfaring med organisation, bæredygtig forandring, socialøkonomi, topledelse, styring og rådgivning i offentlige og private virksomheder.


Jeg arbejder altid ud fra et afsæt om, at mit bidrag fører til bedre og mere bæredygtige resultater. Mine analytiske evner forener jeg med en udpræget organisatorisk og personlig empati, og jeg oplever at bibringe samarbejdspartnere klarhed og løsninger, som er direkte anvendelige.


Jeg kan mit juridiske og ledelsesmæssige håndværk og synes, at det er dybt meningsfuldt, når det understøtter de kreative og visionære ideer – og udfordringer - som mine samarbejdspartnere søger min rådgivning i forhold til.

En kunde siger for eksempel

Med JURBE§T og Trine får jeg et frugtbart og strategisk samarbejde med solid sparring og vægt på udvikling, investering og satsning - Jeg har stor gavn af at Trine indgår i forretningsudvikling, forhandlinger og kontraktuelle spørgsmål.


Med samarbejdet er min kunstneriske praksis styrket og gjort mere bæredygtig. Nu får jeg det fulde potentiale i spil, ifht. organisering, så virksomhedens kompetencer bruges til de rette opgaver - der hvor passionen, styrken og kompentencerne ligger.  


Bæredygtig er ligeledes økonomisk bæredygtig!


ANE LYKKE - STUDIO ANE LYKKE